Store norske leksikon   Wikipedia

links4students.com | otta2000.com | grancanaria2000.com | norwegen1.com

Oppdatert: 20. januar 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pillarguri

logo1 

Pillarguri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo2

logo3

Se også:
Festivaler og andre arrangement

 

Oppføring er gratis. 

Informasjonen er hentet fra de enkelte nettstedene. Noe av informasjonen kan være foreldet - og av og til skifter bedrifter eier, forretningskonsept, eller legges ned. Sjekk derfor nettstedene og andre kilder for kontaktinformasjon og oppdaterte opplysninger.

 

Søketips:

Dersom du vil søke etter en bedrift eller et ord i teksten på siden, kan du holde nede Ctr-tasten og trykke en gang på bokstaven f, da får du opp et lite vindu der du kan skrive inn det du søker etter.

 

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, landskap, innsjø

Automatisk generert beskrivelse

Øvre Sjodalsvatnet

 

 

Se også: Nyheter - Festivaler og andre arr. - Museer og samlinger -  Vær og Webkamera

 

 

 

 

 

 

Norge


Rondvassbu

 

 

 

 

 

 

Statistisk sentralbyrå

Statistikk – Reiseliv - Transport

 

 

 

 

 

 

NHO - Reiseliv

Tall og fakta om reiselivsnæringen.

 

 

 

 

 

 

Turistveiene:

Valdresflye - der vegen svever

Sognefjellet - over Norges tak

Gamle Strynefjellsvegen - langs steinmurer og stabbesteiner

Rondane – langs blå fjell

Geiranger - Trollstigen – i slyng langs stupbratte fjell

"Det beste av norsk natur - Disse nettsidene presenterer Nasjonale turistveger, unike kjøreturer langs veger i det beste av norsk natur. Her får du nyttig informasjon og kan abonnere på nyhetsbrev."

 

 

 

 

 

 

 

Sel kommune -
Otta


otta

 

 

 

 

 

 

Brekkeseter (hotell og hytter)

Brekkeseter ligger øverst og vestvendt på Høvringen, med Rondane i ryggen og utsikt mot Jotunheimen. Her finnes det et fantastisk turterreng for vandring og skiturer!

 

 

 

 

 

 

Dissen Seter  

Dissen Seter Hytteutleie ligger i turistgrenda Høvringen, 950 moh, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. Området har stabilt klima og et godt og variert turterreng som gir et ypperlig utgangspunkt for turer både sommer og vinter. Om vinteren er det 150 km maskinpreparerte skiløyper. På sommerstid har området et stort nett av merkede fjellstier.

 

 

 

 

 

 

Formoseter

Formoseter ligger fritt og fint på Høvringen med panoramautsikt mot Rondane Nasjonalpark, fjell og daler. Her holder vi åpent for sjølhushold, hentemat, møter og selskap hele året.  

 

 

 

 

 

 

Haukliseter Fjellstue (+ hytter)

Hotellet ligger 1000 m.o.h. på Høvringen ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, 120 km nord for Lillehammer og 8 km fra E6.

 

 

 

 

 

 

Heidal Rafting AS

Heidal Rafting i Sjoa tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for små og store grupper. Ta kontakt om du planlegger sommerferie, firmatur med teambuilding, skoleavslutning eller tur med vennegjengen.

Hos oss får dere morsomme og spennende opplevelser i trygge rammer. Som eneste raftingselskap i Sjoa tilbyr vi rom med eget toalett og bad.

 

 

 

 

 

 

Høvringen

Høvringen: Oversikt (med e-postadresser etc.) over overnattingsalternativer (Hoteller, fjellstuer etc.) 

 

Høvringen høyfjellsgrend ligger nord i Gudbrandsdalen, på vestsiden av Rondane nasjonalpark. Her har vi tatt imot gjester i over 150 år. I dag kan du overnatte hos moderne hoteller, trivelige fjellstuer, autentiske seterhus, eller leie deg en egen hytte eller leilighet.

 

 

 

 

 

 

Høvringen Fjellstue

Høvringen Fjellstue er en av de eldste turistbedrifter i Rondane. Våre gjestebøker går helt tilbake til 1903, men vi har tatt imot gjester siden 1890 tallet.

 

Fjellstua ligger 1.000 m.o.h på Høvringen ved inngangen til Rondane Nasjonalpark – med enestående turterreng i alle retninger rett utenfor døren. 8 km med asfaltert vei fra E6.

 

 

 

 

 

 

Jørundgard Middelaldersenter

 

JØRUNDGARD IS OPEN ONLY FOR

PILEGRIMS. (Jan. 2024 – sjekk nettstedet)

Jørundgard ligger med sine 16 hus og stavkirke ved E-6 i Sel, 13 km nord for Otta, byen ved Rondane og Nasjonalparkriket med Høvringen som en av de nærmeste naturperlene.

På Sel ligger også Nord-Sel kirke der statuen av Kristin Lavransdatter er plassert. Denne ble gitt som gave av Aschehoug forlag i 1982. Husene på Jørundgard er fullt tidsriktig innredet med bla rekvisitter fra filminnspillingen.

Pilegrimsleden som ble åpnet i 1997 går forbi gården.

 

 

 

 

 

 

Kristindagene

Kristinspelet, også kjent som Kristin Lavransdatterspelet, arrangeres hver sommer på Jørundgard i Sel – siden 1998. Forestillingen baserer seg på Sigrid Undsets nobelprisvinnende verk; trilogien om Kristin Lavransdatter.

 

 

 

 

 

 

Lågen Fiskeelv - Fiskekort på nettet

Gudbrandsdalslågen med sine sideelver er blant innlandets beste fiskeelver. Her finnes stor vassdragsvariasjon og et stort spekter fiskearter. Lågen Fiskeelv er en sammenslutning av 9 enkeltstående soner som disponerer fiskerettighetene i Lågen fra Mjøsa og nesten til Lesjaskogsvatnet. Videre er sideelvene Gausa, Jøra og Augga, og Otta opp til og med Vågå (og Vågåvatnet i Vågå kommune) samt nedre del av Lora elv med i Lågen Fiskeelv.

 

 

 

 

 

 

Mæhlum Gård

Krongods 1594 - Mæhlum Gard i dag. (fem kilometer sør for Otta)

Gardshistorie -Turisme - Mæhlumsfossen - Aktiv gard og omegn - Jakt og fiske - Villmarksprodukter

 

 

 

 

 

 

Nasjonalparker

 

Besøkssenter, bl.a.

Rondane og

Dovrefjell-Sunndalsfjella

Nasjonalparker

Norges nasjonalparker

Natur har en viktig plass i den norske folkesjelen. Vi kjenner gleden av å bestige små og store fjell, oppleve stillhet og føle kraften fra det uberørte. De 48 nasjonalparkene i Norge er det flotteste vi har av natur, og skal oppleves og bevares.

 

 

 

 

 

 

Nasjonalparkriket

 

"Opplev Nasjonalparkriket med Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell. Mektige fjell og vakre dalar vil gje deg minne for livet. Her vil du finne både ro og fred, og aktivitetar som gjev deg påfyll og inspirasjon. Levande bygder som held på tradisjonar tek imot deg. Fjella som omgjev deg står trygt og støtt. Årstidene gjev fjellet mangfald. Sommarkveldar med vakre solnedgangar, klare haustdagar med strålande fargar, snøtung skog, vide vidder og klarblå himmel. Omringa av stillheit

 

 

 

 

 

 

Otta Camping

Otta Camping har flott beliggenhet langs Ottaelva på motsatt side av Rv 15 bare 1,5 km fra Otta sentrum. Gratis fiske langs strandlinjen til Otta Camping. Lang solgang og skjermet plass med skog rundt. Det er plass til 50-60 campingvogner/bobiler og telt. Ca 100 strømuttak tilgjengelig. Felles sanitæranlegg. Hytter, motellrom, leiligheter og feriehus til leie. Vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig.

 

 

 

 

 

 

Peer Gynt hytta

Peer Gynt-hytta ligger i naturskjønne omgivelser lengst mot vest i Rondane Nasjonalpark. Hytta har servering av varme og kalde drikker, rømmevafler og diverse turproviant. Vi har også overnattingstilbud i hytter, eller du kan overnatte i eget telt.

 

 

 

 

 

 

Pillarguri Café

Pillarguri Café ligger midt i Otta sentrum og er det eldste serveringsstedet i byen ved Rondane. På dagtid serverer vi lunsj og småretter. På à la carte-menyen vår finner du mange av våre egne spesialiteter. Vi lager det aller meste fra bunnen av, og vi bruker lokale råvarer der vi kan.

 

 

 

 

 

 

Rondane Høyfjellshotell, Otta

 

Sjekk nettstedet om hotellet er åpent.

– Tradisjonsrikt høyfjellshotell, som ligger nærmest Rondane nasjonalpark av alle hoteller i området, bare 13 kilometer fra E6 i Gudbrandsdalen. Vi tilbyr overnatting i singelrom, dobbeltrom og familierom, i tillegg til hytter og leiligheter. Totalt 210 sengeplasser. Hotellet har restaurant, bar, kiosk med kaffeservering, spillrom, gratis sykler og vi leier ut el-sykler. Vår heis, som er Norges første høyfjellshotellsheis, er innstilt og er nå kun en severdighet. Vi tilbyr kurs og konferanser i flotte omgivelser og tilbyr aktivitør & guide for konferansegjestene. Rondane Skianlegg er hotellets utforbakke som ligger 500 meter fra resepsjonen. Bakken har tre løypetraséer.

 

 

 

 

 

 

Rondane Skisenter

Rondane Skisenter er den fælles skiudlejning og skiskole for overnatningsstederne på Høvringen samt for Putten og Smuksjøseter. Vi har butik og skiudlejning i Høvringen Aktivitetsselskaps bygning øverst på Høvringen - lige ved siden af Laurgårdseter Fjellstue. Rondane Skisenter er det nye navn for Høvringen Skiskole, som vi købte af Henrik Morell i vinteren 2018.

 

 

 

 

 

 

Rondvassbu

Rondvassbu er DNT Oslo og Omegns største hytte i Rondane. Rondvassbu ble bygd i 1903 og kjøpt av DNT i 1929. Siden har hytta blitt utvidet og ombygd en rekke ganger.

 

 

 

 

 

 

Sjoa Rafting

Sjoa Rafting AS byr på MYE mer enn rafting!

Som det eldste av rafting selskapene langs Sjoa bygger vi våre turer opp på mange års erfaring.

Fra vår idylliske leir på Sjoas bredd, en liten oase omkranset av et vakkert kulturlandskap med brunsvidde tømmerhus, kan du velge mellom mange spennende opplevelser som vil skape mange gode minner og som du sent vil glemme.

 

 

 

 

 

 

Smuksjøseter (ved Høvringen)

Smuksjøseter Fjellstue ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområde. Fjellstua ligger på 1130 moh. med Rondane nasjonalpark som nærmeste nabo.

 

Smuksjøseter var opprinnelig en seter, og stedet har blitt drevet som fjellstue i to generasjoner. Hos oss finner du 23 rom med dusj og WC, bordtennisrom, trimrom, badstuer, oppvarmet skirom og kafé.

 

 

 

 

 

 

Thon Partner Hotel Otta

Thon Partner Hotel Otta er et sentrumshotell med 85 rom, samt møtelokaler for inntil 220 personer. Hotellet er et naturlig knutepunkt mellom Oslo og Trondheim, med Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo.

 

 

 

 

 

 

Øigardsseter Fjellstue

Øigardseter Fjellstue ligger vakkert til på Høvringen, som er selve porten til det mektige fjellområdet Rondane og Rondane Nasjonalpark, Norges første nasjonalpark, opprettet i 1962. Hotellet hviler lunt og rolig, lavt i terrenget, men likevel nære til de store opplevelsene i høyden.

 

 

 

 

 

 

Dovre

 

Grimsdalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grimsdalshytta

Grimsdalshytta er plassert mellom Rondane og Dovre nasjonalparker, i en av Norges vakreste seterdaler, Grimsdalen. Hytta ligger strategisk plassert og er et ypperlig utgangspunkt. Både fotturer og sykkelturer er aktiviteter som egner seg godt hos oss, og om vinteren trugeturer og skiturer.

 

Grimsdalshytta har 54 sengeplasser fordelt på 2- og 4-sengsrom, større rom og sovesal. Sengene er fordelt på 2- og 4-sengsrom, større rom og sovesal.

 

 

 

 

 

 

Haverdalseter Turisthytte

Sommersesongen starter St. Hansaften og varer til 15. september. Mulighetene på setra er mange på sommeren, enten du er av den aktive typen som foretrekker å gå tur, eller om du foretrekker å ligge langflat i solsteken. Ta gjerne en titt på våre anbefalte turer og opplevelser. På sommeren vil du se kyrne våre ute på ekrene. Disse blir melket, og av melka lager vi rømme, fløte og ost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lom

 

Lom

 

 

 

 

 

 

 

Memurubu

Vi er en del av Høgruta i Jotunheimen og enten kan du bruke oss som ett stoppested på en lengre tur, eller bo her flere dager og utforske topper som Surtningssui og Besshø, eller hva med å gå turen over Besseggen på ski?

 

 

 

 

 

 

Sognefjellsvegen

"Sognefjellsvegen fekk i 1997 status som den første turistvegen i Norge, og stod ferdig opprusta som nasjonal turistveg i 2003." - Her finn du oversikt over attraksjonar aktivitetar og ulike hotell, motell og hytter langs Sognefjellsvegen.

 

 

 

 

 

 

Vianvang

Les meir om Arne Brimi og Vianvang på nettstedet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skjåk

 

Dønfoss, Skjåk

 

 

 

 

 

 

 

Dønfoss Camping

Vi har et stort badebasseng bygget naturlig i svaberget med et eget barnebasseng. Her bader du i oppvarmet brevann fra fossen rett utenfor. Åpningstider 10.00-19.30 i badesesongen (ca. midten av juni-slutten av august)

Det finnes 2 lekeplasser med trampoliner og andre lekeapparater.

Det er 8 stk 22kw ladestasjoner for elbil på plassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vågå

 

Vågå

 

 

 

 

 

 

 

Gjendesheim Turisthytte

Gjendesheim er et eldorado for toppturer året rundt, omkranset av flere titalls snøsikre stortopper over 2000 meter. Vi gjør som Ibsen, og velger oss april som vår absolutte favorittmåned for toppturer på rando og fjellski.

 

 

 

 

 

 

Hindsæter

Bo på et historisk hotell

i sæterlandskap, besøk vernede tømmerbygg og bygdekultur.

 

Vær sammen i ei romantisk sæter-suite, del tiden i fjellspa og framfor en sprakende peis.

 

Finn ei rolig, historisk ramme i flott natur for det neste seminaret.

Skal du ha en unik opplevelse bor du på Hindsæter.

 

 

 

 

 

 

Lemonssjø Fjellstue og Hyttegrend

Familiedrevet Fjellstue med tradisjonelle hytter, hotellrom, klassisk norsk kjøkken, fjell-, natur- og kulturopplevelser.

 

En perle i Jotunheimen

 

 

 

 

 

 

Sygard Storrvik

Sygard Storrvik er en fredet gård som ligger i Vågå kommune, omkranset av fire nasjonalparker: Jotunheimen, Rondane, Dovrefjell og Reinheimen, med de høyeste fjelltoppene i Norge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nord-Fron

 

Peer Gynt, Vinstra

 

 

 

 

 

 

 

Fefor Høifjellshotell

Hotellet er bygget over en lang tidsperiode, og består av flere bygninger - hvorav den eldste, “Societeten”, er oppført i 1891. Fefor Høifjellshotell har i dag totalt 111 gjesterom. Disse utgjør en fin blanding av enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Alle bygningene på Fefor er forbundet med hverandre, delvis via utvendige korridorer. Samlet utgjør det hele en bygningsmasse på vel 7000 m2. I tillegg til dette - 20 hytter og ski- kafeteria.

 

 

 

 

 

 

Per Gynt-stemnet

Peer Gynt blir regnet som et mesterverk i verdenslitteraturen. Helt siden det ble skrevet i 1867 har det berørt og utfordret lesere og publikum. Dramaet rører ved de eksistensielle spørsmålene i livet og utfordrer til refleksjon og ettertanke. Den lokale Per blir på mange måter et eksempel og et uttrykk for det universelle og allmennmenneskelige, slik det kommer fram i Ibsens Peer Gynt.

 

For Peer Gynt as er naturen en viktig del av scenografien, og dette kommer til uttrykk gjennom alle våre produksjoner, arrangement og aktiviteter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sør-Fron

 

Hundorp bru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sygard Grytting

 

Sygard Grytting

"Gjennom minst 700 år har den gamle ærverdige garden, Sygard Grytting, i periodar tilbydt nattely for faste- og vegfarande gjester langs hovudvegen Oslo - Nidaros"

I boka "Wooden Hotels of Norway - Living legends" fra 1996 står følgende:

”I dag er Sygard Grytting et av landets vakreste og mest særpregede småhoteller”

”Nå til dags er det få garder igjen i Gudbrandsdalen der så mange av de gamle husene fremdeles står, og dessuten er så godt bevart og pietetsfullt istandsatt som her”

Norsk Kulturarv har tildelt Sygard Grytting sitt kvalitetsmerke ”Olavs-rosa” som borger for tradisjon og ekthet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondane

Rondane sett fra Tjønnbakken

 

 

logo

logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bussruter - Innlandstrafikk

Reiseplanlegger, rutetabeller, priser, busskort etc.

 

 

 

 

 

 

Drosje - Otta

Otta Taxi holder til på Otta stasjon og hjelper deg med alle typer persontransport med personbil og maxi taxi. Maxi taxi er utstyrt med rullestolrampe.

Kontaktinformasjon

Adresse: Ola Dahls gate 1, 2670 OTTA

Telefon: +4761 23 05 01

Telefon: +47 61230501

E-post: ottataxi@ottataxi.no (Jan.2024)

 

 

 

 

 

 

Drosje Vinstra

Telefonnummer og veibeskrivelse

 

 

 

 

 

 

Dølen (lokalavis)

Dølen er en partipolitisk uavhenging lokalavis som kommer ut på Vinstra. Avisen dekker Midt-Gudbrandsdalen med kommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. Redaksjonen ligger på Vinstra og avisen redigeres på bokmål og nynorsk. Avisen utkom første gang 31. juli 1997, og utkommer ukentlig på torsdag. (Wikipedia 2024)

 

 

 

 

 

 

Fjuken (lokalavis)

Fjuken er en ukeavis grunnlagt i 1989 som blir utgitt i Skjåk i Innlandet, og som i tillegg dekker Lom og Vågå, der den også har kontorlokaler. Navnet er tatt fra elva/bekken ved samme navn som ligger i Bismo. Avisen har hovedkontor i Skjåk.

 

Avisen er kjent for sitt fokus på lokal kultur og idrett, samt nærhet til befolkningen og næringslivet i Ottadalen. (Wikipedia 2024)

 

 

 

 

 

 

Gjendebåtane

De fleste velger å gå Besseggen fra Memurubu til Gjendesheim. Fra brygga på Gjendesheim har vi opptil sju daglige turer til Memurubu (Besseggen) og to til Gjendebu. Kjøp billett før du kommer, og sett deg inn i hvordan ting fungerer hos oss ved å lese "litt praktisk informasjon".

 

 

 

 

 

 

Gudbrandsdølen Dagningen (GD)

Gudbrandsdølen Dagningen er en avis som blir utgitt på Lillehammer i Innlandet. Avisen dekker følgende kommuner: Lillehammer, Gausdal, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre, Lesja, nordre del av Ringsaker og nordre del av Gjøvik.

 

Avisen er et resultat av sammenslåingen av Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer (GLT) og Dagningen, og første utgave så dagens lys 15. august 1997. Lillehammer Tilskuer ble grunnlagt i 1837, Gudbrandsdølen i 1894 og Dagningen i 1924. (Wikipedia 2024)

 

 

 

 

 

 

Norddalen (lokalavis)

Norddalen er en avis som kommer ut på Otta i den nordre delen av Gudbrandsdalen, og dekker kommunene Sel, Vågå og Dovre. Norddalen utkommer fra 1. desember 2005. (Wikipedia 2024)

 

 

 

 

 

 

NRK (Innlandet)

Nyheter fra Innlandet (tidligere Oppland og Hedmark)

 

 

 

 

 

 

Otta stasjon | Bane NOR

Otta stasjon åpnet i 1896 da Eidsvoll - Dombåsbanen ble tatt i bruk fram til Otta. Stasjonen er en skysstasjon med felles tjenester for tog, buss og taxi.

Reise og trafikk

Prosjekter

Togselskap

Godstransport

Kundeservice

Om Bane NOR

 

 

 

 

 

 

 

Otta Trafikkstasjon

Trafikkstasjonstjenester: Førerkort, omregistrering, periodisk kjøretøykontroll, salgsmelding etc.

 

 

 

 

 

 

Peer Gynt Vegen

"Peer Gynt Veien. 60 km. gjennom en del av Norges vakreste fjellverden. Høyfjellets hovedvei gjennom Gudbrandsdalen, fører deg rett inn i Peer Gynts rike!

Peer Gynt veien ble åpnet i 1956. Initiativet kom fra hotelleierene langs vegen, og ordføreren i Sør-Fron, Egil Hernæs.

Hotellene langs vegen fra Skei i sør via Gålå / Fefor og til Espedalen, dannet Norges første hotellkjede: Peer Gynt Hotels."

 

 

 

 

 

 

Posten

Finn riktig postnummer etc..

Linker deg til Posten Norge. Her kan du også spore pakkesendinger.

 

 

 

 

 

 

Gudbrandsdalsradioen

Les mer på nettstedet

 

 

 

 

 

 

Statens Vegvesen

Reiseinformasjon, kjøp og salg, førerkort, veiprosjekter etc.

Statens vegvesen skal utvikle gode veisystemer som alle kan bruke, der transporten ikke fører til alvorlig skade på mennesker eller miljø.

Norsk vegmuseum er etatsmuseum for Statens vegvesen. Det tar vare på og formidler historie, gjenstander og faste kulturminner. Museet omfatter også Norsk fjellsprengningsmuseum og Norsk kjøretøyhistorisk museum.

 

 

 

 

 

 

Telenor: Gule Sider

Telenor Gule Sider: Telefonnummer? Søk på firmanavn og bransje.

 

 

 

 

 

 

Vigga

Lokalavisa Vigga ble startet opp i 1987 av Marit og Asbjørn Amble, som et samarbeid mellom Studio A og kommunene Lesja og Dovre. Avisa startet som en gratisavis som ble sendt ut til husstandene. Lenge var Vigga et kommunalt informasjonsorgan for Lesja og Dovre. I 2006 kjøpte avisa Fjuken Vigga. Vigga er i dag en del av Polaris Media, og er også medlemsbedrift i Landslaget for lokalaviser.
(Wikipedia 2024)

 

 

 

 

 

 

VY (Norge)

Togreiser i Norge, billettbestilling etc.

 

Vy, egentlig Vygruppen AS, er Norges største togselskap og tilsvarer trafikkdelen av det tidligere Norges Statsbaner (NSB). Det fikk sitt navn i 2019. Vy eies av Samferdselsdepartementet gjennom Jernbanedirektoratet.

 

Forvaltningsselskapet Norges Statsbaner ble opprettet 1. mars 1883 og hadde ansvar for all statlig jernbaneutbygging og togtransport i Norge. (SNL 2024)

 

 

 

 

 

 

VY - buss

Ruter, billetter, trafikkinformasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er et forsøk på å samle en del lenker til nettsteder med tilknytning til Otta og Sel i Gudbrandsdalen (pluss litt til). Tips meg gjerne når du finner feil.

 

På grunn av andre prosjekt kan det ta tid før siden blir oppdatert.

G. N.

 

Sommereng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter / Media

Festivaler / Arr.

Museer / Saml.

Vær / Webkam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har selvsagt ingen kontroll med innholdet på de sidene som det linkes til - men forsøker så langt som mulig å velge seriøse og nyttige nettsteder. Internettet er imidlertid i stadig forandring, av og til overtar enkeltpersoner og "bedrifter" i nettets "gråsone" nettadresser som tidligere har vist til nyttige og informative sider. Det forekommer dessverre også at nettsider blir "hacket" og får forandret innhold.  Dersom du finner feil - eller om noen av lenkene her skulle peke til tvilsomme sider, vil jeg gjerne få tilbakemelding slik at jeg kan rette dette opp. Jeg minner videre om at dette er en gratistjeneste og at jeg selvsagt ikke kan ta noe ansvar for konsekvenser av mulige feil som måtte finnes på disse sidene eller de sidene det linkes til. Vær generelt kritisk til all informasjon du finner på Internett - og sjekk også med andre kilder dersom det er noe som er viktig for deg.

 

 

Otta2000.com